Valmentajat

Tavoitteenamme on omalla ammattitaidollamme edistää kansanterveyttä ja ennaltaehkäistä ikääntymisen mukanaan tuomia mahdollisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

Liikunta-alan koulutetut ammattilaiset auttavat sinua päivittäin saavuttamaan tavoitteitasi, sekä edistämään omaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi.

Päävalmentaja

Olli Ruotsalainen

KOULUTUS

CrossFit Level 2 Trainer
Liikunnanohjaaja (AMK)
PNOK 1 (SPNL)
Personal Trainer

Olli on aloittanut CrossFit -harjoittelun vuonna 2015 CrossFit Nordic -salilla asustellessaan Tukholmassa. Nuoruusvuosien aktiivisen palloilulajien harrastamisen jälkeen laji vei kertaheitolla mennessään ja mies päättikin jo hyvin varhaisessa vaiheessa tehdä harrastuksesta itselleen ammatin.

Ollin mielestä parasta valmentamisessa on päivittäin erilaisten ihmisten kanssa työskentelyn lisäksi nähdä treenaajien onnistuvan ja kehittyvän.

Ollin omia lempiliikkeitä CrossFit -harjoittelussa ovat painonnostoliikkeiden lisäksi erilaiset voimisteluliikkeet.

Valmentaja

Riku Björn

KOULUTUS

CrossFit Level 1 Trainer

Riku on aloittanut CrossFit harjoittelun vuonna 2013. Muutaman vuoden kuntosaliharjoittelun ja ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen jälkeen vei CrossFit -harjoittelun tuoma monipuolisuus ja uusien fyysisten ominaisuuksien harjoittaminen miehen mennessään. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Rikun mielestä valmentamisessa parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen, jatkuva oppiminen ja asiakkaiden onnistumisentunteiden myötäeläminen.

Rikun tämänhetkisiin lempiliikkeisiin kuuluvat etukyykky, leuanveto ja käsiseisontapunnerrus.

Valmentaja

Aleksi Nurminen

KOULUTUS

CrossFit Level 1 Trainer

Valmentaja

Heidi Eloranta

KOULUTUS

CrossFit Level 1 Trainer
Fysioterapeutti (AMK)

Heidi on aloittanut CrossFit -harjoittelun vuonna 2017, joten hän onkin jo useamman vuoden ajan ehtinyt tutustua lajiin ja sen mukanaan tuomiin huipputyyppeihin.

Heidin mielestä parasta valmentamisessa on uusien taitojen sekä liikkeiden opettaminen ja se, kun joku vielä oivaltaa ne oman ohjaamisen avustuksella. Homman kruunaa kun saa olla todistamassa ja jakamassa kovan työn tuloksena saatuja onnistumisen kokemuksia.

Heidin omiin lempiliikkeisiin ja treeneihin kuuluu kaikenlaiset tankorallit, esim. Benchmark – treeni ”DT” ja yleisesti kaikki voimakestävyystreenit.

Valmentaja

Mikko Jylhä

KOULUTUS

Fysioterapeutti (AMK)

Mikko löysi tiensä CrossFit -harjoittelun pariin vuonna 2017. Aikaisempaa urheilutaustaa Mikolla on mm. eri kamppailulajien sekä motocrossin puolelta.

Vuonna 2018 Mikko aloitti valmennushommat toiminnallisen harjoittelun parissa ja sai siitä kipinän myös uuteen ammattiin fysioterapeuttina.

Mikon mielestä valmentamisessa parasta on nähdä miten hyvän fiiliksen ihmiset saavat treenaamisesta.

Mikon mukaan CrossFit -harjoittelussa mielekkäintä on sen monipuolisuus; kestävyyttä, voimaa ja taitoa vaativat harjoitukset.