Mitä CrossFit on?

= CONSTANTLY VARIED FUNCTIONAL MOVEMENTS PERFORMED AT HIGH INTENSITY

 

CrossFit® on kuntoilumuoto, joka tähtää monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti fyysisen kunnon eri osa-alueiden kehittämiseen. Oikein toteutettuna CrossFit® -harjoittelu on tehokas, turvallinen ja nopea tapa kehittää ja ylläpitää ihmisen fyysistä kuntoa ja jokapäiväistä toimintakykyä.

CrossFit® -harjoittelussa yhdistetään laajalla skaalalla ja monipuolisesti elementtejä erilaisista fyysisen harjoittelun muodoista kuten painonnostosta, voimistelusta ja erilaisesta aerobisesta kuntoharjoittelusta kuten juoksusta, pyöräilystä, soudusta, hiihdosta ja uinnista.

CrossFit® on alkujaan Greg Glassman -nimisen henkilön luoma metodologia, joka perustuu suhteellisen kovalla intensiteetillä toteutettavaan harjoitteluun, jossa hyödynnetään monipuolisesti vaihtuvia toiminnallisten liikkeiden yhdistelmiä.

CrossFit® -harjoittelu soveltuu kaikille ja jokainen harjoitus ja yksittäinen liike on räätälöitävissä jokaisen omaan kunto- ja taitotasoon sopiviksi. Meillä CrossFit 28200:lla ammattitaitoiset ja koulutetut valmentajamme pitävät huolen siitä, että jokainen treenaaja saa omalle tasolleen sopivia harjoitteita omien tavoitteidensa saavuttamiseksi ja kehittymisen takaamiseksi. Huomioimme harjoittelussa aina jokaisen yksilön mahdolliset fyysisen toimintakyvyn rajoitteet ja vammat ja pyrimme ennaltaehkäisemään niiden mahdollisesti aiheuttamia fyysisen toimintakyvyn haasteita myös jatkossa.

Ammattitaitoisen ja osaavan valmennuksen lisäksi CrossFit 28200 tarjoaa sinulle kannustavan ja motivoivan ilmapiirin ja yhteisön.

MITÄ TARKOITTAA ”CONSTANTLY VARIED”?

CrossFit® -harjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti eri liikkeitä, toistomääriä, vastusta ja harjoitusten kestoa. Harjoittelu on hyvin monipuolista, joka tekee siitä mielekästä!

MITÄ TARKOITTAA ”FUNCTIONAL MOVEMENTS”?

CrossFit® -harjoittelussa hyödynnettävät liikkeet palautuvat jokapäiväiseen elämäämme. Harjoittelemme esimerkiksi nostamaan raskaampia esineitä maastavedon muodossa, istumaan ja nousemaan ylös istumasta kyykyn muodossa, esineiden siirtämistä korkeammalle pystypunnerruksen muodossa ja lattialta istumaan tai pystyyn nousemista yleisliikkeen tai istumaannousun muodossa. Harjoittelun on tarkoitus tukea ja edistää jokapäiväistä toimintakykyäsi. Lisäksi imitoimme esimerkiksi portaiden nousua askeltaen tai ponnistaen laatikon päälle ja harjoitamme tasapainoa ja kehonhallintaa kantamalla ja siirtämällä raskaampia esineitä paikasta toiseen.

MITÄ TARKOITTAA ”HIGH INTENSITY”?

CrossFit® -harjoittelussa hyödynnettävä korkea intensiteetti tekee harjoittelusta tehokasta ja tuloksellista.

CrossFit 28200:lla keskitymme aina ensin liikkumaan mahdollisimman laadukkaasti ja teknisesti oikein. Kun hallitsemme liikkeet, pystymme portaittain nostamaan harjoittelun intensiteettiä. Ammattitaitoisten valmentajiemme avustuksella kaikille löytyy jokaiseen treeniin omaan kuntotasoon sopiva haastavuustaso.

CROSSFIT® ON CROSSFIT INC:N REKISTERÖIMÄ TAVARAMERKKI